Kiitos äänistä! / Thank you for voting!

august_danke02Helsingin sarjakuvafestivaalien Saksa -julistekilpailun voittajat on julkistettu. Raati valitsi viiden parhaan joukosta kolme, jotka pääsevät esille Frankfurtin kirjamessuille 8.-12.10.2014. Onnea Annika Leppäaholle, Katariina Hirvoselle ja Antti Kurviselle!

Raadin valinnassa jäin viimeiseksi, mutta yleisöäänestyksessä julisteeni sijoittui ensimmäiseksi. Kiitos kaikille äänestäneille!


The winners of Helsinki Comics Festival poster competition (theme: Germany) has been announced. The jury chose three works from the group of top 5 posters. These three posters will be displayed in Frankfurt Book Fair 8.-12.10.2014. Concratulations to Annika Leppäaho, Katariina Hirvonen and Antti Kurvinen!

In the jurys selection my rank was fifth. However people were able to vote their favorite entry and my poster won the vote. Thanks to everyone who voted me!