Helsingin sarjakuvafestivaalit: julistekilpailu / Helsinki Comics Festival: Poster competition

Helsingin 29. sarjakuvafestivaalit pidetään 5.-7.9.2014. Tänä vuonna festivaalien teemamaana on Saksa. Sarjakuvaseura julisti julistekilpailun, jossa aiheena oli toivottaa saksalaiset tervetulleiksi festareille. Kilpailuun lähettämäni juliste (nro 3) on päässyt top 5 -työn joukkoon. Julisteiden tasokkaasta joukosta valitaan yleisön suosikki. Äänestämään pääsee täältä.

Lähettämässäni julisteessa törmäilee August von Essen, onhan sarjakuvasankarimme saksalainen. Saksan kielisiin puhekupliin tarvitsin avustusta, itse kun en osaa saksaa laisinkaan. Toivottavasti niihin ei ole jäänyt ammottavia virheitä.


The 29th Helsinki Comics Festival is held on 5.-7.2014. Theme country of the festival is Germany. A poster competition was arranged, in which the topic was to welcome German visitors to the festival. My poster (number 3) has gotten in the group of top 5 entries. You can vote your favorite here.

I attented with a poster in which August von Essen, a german pilot from our comic book Lintu mustasiipi (illustrated by me and written by Viljami Vaskonen), has crashed to Helsinki. I got some assistance with the German speech bubbles, because I don’t know any German myself. I hope there’s no big mistakes.

sarjisfestarit2014_juliste

Kilpailutyö / Poster for the competition